[O1] Gdzie w W-wie można zamontować tulejki podnoszące przód
Witam.
Temat przetrawiłem, zima idzie, czas się za to zabrać. Tylko gdzie w W-wie mogę to dobrze zrobić? Przepatrzyłem forum ale namiarów nie znalazłem. Myślałem że mi zrobią w Bodexie (będę tam robił heble) ale są przeciwni i nie chcą. Bardzo proszę o jakieś sprawdzone namiary... :kufel
Poszukaj tego samego tematu pisanego przez kolegę ElBocheno on w swoją octe podnosił w Sulejówku i wydaje mi się że podał adres do tego zakładu. Ja natomiast robiłem tam heble i też jestem zadowolony. Za cały komplet tarcze klocki x4 zapłaciłem ok 800zł a zakładali wszystko ori Boscha.
Czytałem post ElBocheno ale adresu tam nie było. Chodzi o Tarkowskiego z Sulejówka? Trochę daleko, nie chce mi się wierzyć żeby nie było czegoś sprawdzonego w Pd-Zach W-wie.
A samemu się nie podejmuję, nie znam się na tym, nie mam takich narzędzi, garażu itd.
Nic, najwyżej pojadę na Zakręt (choć to blisko Sulejówka), przynajmniej długo czynni.
Spróbuję jeszcze PW.
Pracownicy serwisu na Syreny (baza PKS) wspomianali, że często zdarza im się podwyższać O1. Najczęsciej klienci zamawiają podwyższenie przy okazji wymiany amortyzatorów w celu minimalizacji kosztów usługi
Zależy jakie dasz tulejki - ale standardowo daje się 2 cm w górę. W poniedziałek robię coś takiego, w tym warsztacie, w szwagra Golfie IV ALH. Przy okazji robię totalny remont zawiasu z przodu.
Komentarz